Mobirise Web Generator

12 september:
Kenniscafé bij Zuyd 

Het Kenniscafé is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, (oud)studenten en docenten die graag kennis delen en verbinding over de grenzen zoeken.

Google komt naar Maastricht
Dinsdag 12 september 2017 | 17.00 – 19.00 uur
Locatie:  Hotel Management School Maastricht

Google komt naar Maastricht

De koffieautomaat, de kantine, het is de plaats waar medewerkers elkaar informeel zien. Nu is de rol van een goede koffieautomaat al uitgebreid onderzocht: even roddels uitwisselen, snel en informeel een (bedrijfs)probleem oplossen…

Google weet dat en investeert er bewust in. Mensen die werken bij Google maken lange dagen, waarbij goede maaltijden (los van de traditionele pizza uit films) erbij dreigen in te schieten. Dus: ontbijt, lunch en avondeten verzorgt Google. Op een verantwoorde manier, met gezond en lekker eten en genoeg vitaminen en bouwstoffen. Om hun personeel gezond en fris te houden (voor weer een lange avond). Hoe doen ze dat? Google-CEO Nederland Stijn Kuppens en Peter Klosse, lector Gastronomie&Foodservice bij Zuyd en betrokken bij Google Nederland, leggen het u uit. U bent geen Google, maar een paar tips van deze experts kan u goud geld opleveren.

Aanmelden
Kom naar het Kenniscafé op 12 september. Ontmoet Stijn Kuppens en Peter Klosse. Hoor hoe een gezonde kantine meer is dan goede koffie. Vraag het ze zelf. Meld u aan voor het Kenniscafé op 12 september 2017. Aanmelden is mogelijk tot 11 september 2017. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging, die tegelijk uw entreekaart is. 

Over het Kenniscafé
Zuyd organiseert het Kenniscafé waar ondernemers, studenten en docenten elkaar ontmoeten. Telkens rond een ander thema, maar altijd gericht op het delen van kennis en het zoeken van verbinding over grenzen. .