Website Builder


Met groene groeten:
Ondernemerprijs van Zuyd
 

Op 9 maart was het weer zover: wie zijn de beste ondernemende studenten van Zuyd Hogeschool? Tijdens een zinderende finale streden een tiental studententeams om de prijs: de YEZ-award. 

Uit ruim 50 aanmeldingen zijn in oktober de tien meest kansrijke studenten geselecteerd. Deze halve finaleplaats leverde voor de tien studenten(teams) een bootcamp op.

Dat betekent dat ze 4 maanden lang toegang kregen tot het kennisnetwerk van Zuyd: ondersteuning door externe (bedrijfs) coaches, speciale workshops, ondersteuning bij de ontwikkeling van hun businessplan, etc. 


En de winnaars zijn…
Marleen Selten en Esther Crum. Marleen en Esther zijn vierdejaars studenten van de Hotel Management School Maastricht en wonnen met hun ondernemingsidee "Green Greetings": gezond eten langs de snelweg. De winnaars van de online prijs (10 uur online marketing ondersteuning door Pure Minds), zijn Alexander Kievits, Joris Janssen, Roy van den Broek en Martin Dijkstra van Biometrie die een apparaat ontwikkelen waarmee u en ik permanent onze eigen gezondheid kunnen monitoren.