Site Generator

6 april: Kenniscafé bij Zuyd 

Het Kenniscafé is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, (oud)studenten en docenten die graag kennis delen en verbinding over de grenzen zoeken.  

Benutting van je menselijk kapitaal: klinkt mooi, maar hoe doe je dat?
Donderdag 6 april 2017 | 17.00 – 19.00 uur
Ligne 1, 6131 MT Sittard

CBS experimenteert ook
Voor nagenoeg ieder bedrijf geldt dat kennis en ervaring in je medewerkers zit: je menselijk kapitaal. In theorie levert het werken tot ons 67ste dus winst op: elk bedrijf maakt langer gebruik van dit kapitaal. Maar hoe doe je dat in de praktijk? Hoe zorg je ervoor dat dit kapitaal benut wordt. Is bijvoorbeeld het meester-gezel concept een oplossing? Een uitdaging waar ook voor het CBS voor staat. Wat hun aanpak is en wat hun ervaringen daarmee zijn, willen ze deze avond graag met u delen.

Competenties: je kunt ze maar hebben
Dr. Jol Stoffers, lector Employability bij Zuyd Hogeschool vertaalt dit verhaal in een aantal bruikbare do’s en don’ts. In hoeverre zijn er al succesvolle experimenten te melden. Hoe kunt u daar al gebruik van maken in uw organisatie.

Aanmelden
Meld u zich hier aan voor het Kenniscafé op 6 april 2017 van 17.00 – 19.00 uur
Aanmelden is mogelijk tot 29 maart.

Over het Kenniscafé
Zuyd organiseert het Kenniscafé dit jaar op elke eerste donderdag van de even maand. In het Kenniscafé ontmoeten ondernemers, studenten en docenten elkaar. Telkens rond een ander thema, maar altijd gericht op het delen van kennis en het zoeken van verbinding over grenzen.