simple mobile web page building software


Zakelijk Engels, Social Media en een nieuwe klantvisie


Als bedrijf of organisatie ook wel eens het gevoel dat het bestaande scholingsaanbod niet helemaal is wat je zoekt? Dat uw medewerkers net even iets anders nodig hebben? Zuyd Professional, het nieuwe onderdeel van Zuyd dat zijn aandacht volledig richt op professionals die willen bij- of omscholen, kent dat gevoel. Lees - zonder te huiveren - wat een grote financiële dienstverlener wilde en kreeg.  

Een Nederlandse bank benaderde Zuyd Professional afgelopen jaar met een aantal ontwikkelvragen voor haar medewerkers. Ze was geïnteresseerd in een paar kant-en-klare onderwijsproducten zoals de cursussen Zakelijk Engels en Social Media, maar ook op zoek naar een partner die kon helpen met het ontwikkelen en uitvoeren van een nieuwe klantvisie. Zuyd Professional zocht samen met de klant uit waar precies de behoeften lagen en wat daar het best bij aansloot. Maud Doveren, adviseur Zuyd Professional: “De faculteit Hotel en Facility Management van Zuyd bleek met haar expertise op het gebied van gastvrijheid perfect aan te sluiten bij de vraag. Die faculteit heeft ervaring met hospitality in allerlei sectoren: van ziekenhuizen en supermarkten tot banken. We konden precies bieden waar de bank behoefte aan had.” 

Meerdere experts, één aanspreekpunt 
Dit voorbeeld laat goed zien hoe Zuyd Professional te werk gaat. Maud Doveren: “We proberen de klant één aanspreekpunt te bieden. De hogeschool is groot en veelzijdig en dus zoeken we met ons accountteam constant naar de juiste match tussen bedrijven en organisaties enerzijds en de experts binnen Zuyd anderzijds. Die klantgerichtheid is belangrijk voor ons. Binnen Zuyd moet in principe één persoon de expertise voor de klant vinden, organiseren en waar nodig combineren. Dankzij die manier van werken bewaken we korte lijnen en snelheid in de communicatie. En dat is alleen maar in het voordeel van de klant.”

Aanbod
Zuyd Professional heeft inmiddels een breed aanbod op het terrein van zorg en welzijn en techniek. In hoog tempo wordt nieuw aanbod ontwikkeld, variërend van deeltijdopleidingen, stapelbare cursussen, workshops, mogelijkheden voor maatwerk, etc. Samenwerking hierin met de klant leidt tot de juiste kwaliteit en hoge mate van tevredenheid. Wilt u ook eens kennismaken met Zuyd Professional om te verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen, neem dan contact met ons op: 088 9893000.
Subscribe to our Newsletter