easy mobile website creator software download

 
Is Process Mining helemaal uw ding?
Wilt u weten waar het met de accountancy naartoe gaat?

Dan mag u deze twee novemberworkshops, u aangeboden door Zuyd Professional en het lectoraat Optimaliseren kennisintensieve bedrijfsprocessen, niet missen: lees meer over Process Mining en Auditors, accountants and the digital disruption.

PROCESS MINING
In deze eendaagse cursus leert u wat de mogelijkheden zijn van Process Mining voor de audit- en controllerspraktijk. U maakt kennis met de toepassing van data-analyse en Process Mining en past deze direct toe in een case die ontwikkeld is door Zuyd in samenwerking met accountants en data scientists. Deze workshop levert u 6 PE-punten op van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. U ontvangt hiervoor een certificaat.
Wanneer: 22 november, van 09.00 tot 17.00 uur
Waar: Sittard (onder voorbehoud, wordt nog nader bekend gemaakt).
Kosten: 719 euro, exclusief btw, inclusief koffie, thee, lunch en praktijkgids
AUDITORS, ACCOUNTANTS AND THE DIGITAL DISRUPTION
De accountant van vandaag en morgen. In deze workshop wordt op basis van de onlangs ingevoerde nieuwe CEA-normen een overzicht gegeven van de verschillende soorten accountants en de toekomstige opleidingsvereisten die toereikend beogen te zijn voor de accountant van morgen - met betrekking tot controleren, samenstellen en adviseren. Daarnaast komen de technologische ontwikkelingen aan de orde waarmee de accountant in zijn beroepsuitoefening (zowel ‘tooling’ als bij zijn cliënten) te maken krijgt. (Denk onder meer aan: Data Science, Data Analytics, Process Mining, Continuous Assurance en Robotisering). Deze workshop levert u 4 PE-punten op van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. U ontvangt hiervoor een certificaat.
Wanneer: 29 november, van 15.30 tot 20.00 uur
Waar: Sittard (onder voorbehoud, wordt nog nader bekend gemaakt).
Kosten: 290 euro, exclusief btw, inclusief koffie, thee en borrel na afloop